Je bekijkt nu Het gemak van een SelfCookingCenter

Het gemak van een SelfCookingCenter

Meer tijd, minder stress

Meer tijd overhouden? Minder stress? Dat is toch de wens van iedere chef? Een steamer met SelfCookingCenter biedt zoveel oplossingen. Het registreert, herkent, denkt mee én denkt vooruit, communiceert met je, en neemt werk uit handen. Ontdek de vele intelligente functies en hoe dit jou en je keukenteam kan ontlasten. 

95% van de bereidingen op 1vierkante meter

Door de combinatie van hitte en stoom kan je bijna alle gerechten bereiden. Diverse producten of complete gerechten tegelijk bereiden is geen probleem met de iLevelcontrol functie. Je stelt per plaat in welk product, en op basis van het ingestelde programma krijg je vanzelf een seintje wanneer het erin moet om tegelijk klaar te zijn. Op een oppervlakte van nog geen vierkante meter kan je met een SelfCookingCenter:

 1. Grillen
 2. Bakken
 3. Braden
 4. Stomen
 5. Stoven
 6. Blancheren
 7. Pocheren

In 7 stappen van bestelling opnemen tot tevreden gasten 

De SelfCookingCenter ovens maken koken wel heel gemakkelijk. Zonder hectische toestanden in de keuken, maar juist met veel tijdwinst en een constant hoge kwaliteit. 

ConnectedCooking

Via ConnectedCooking maak je verbinding met je appara(a)t(en). Hierdoor ben je volledig in controle:

 1. beheer van je apparaat vanaf een centraal punt 
 2. programma’s instellen voor bereiding per product of gerecht
 3. HACCP documentatie
 4. bediening via smartphone met de app
 5. de monteur kan op afstand storingen bekijken

Wij helpen u graag bij het inrichten van uw programma’s. Wist u dat wij een USB stick kunnen aanleveren met alle slim voorbereide producten van Jordy’s Keuken (Bidfood), zodat u deze kunt inlezen in uw eigen oven? De perfecte bereiding is dan nog slechts een druk op de knop. 

Reiniging wordt een peulenschil 

Reiniging kost veel minder tijd, want met efficient Care Control wordt je steamer automatisch gereinigd en ontkalkt. Dit kan zelfs ‘s nachts, zonder toezicht. Het slimme systeem meet de vervuiling. Op basis hiervan wordt de optimale dosis chemie en het meest efficiënte programma ingezet.

Je kunt een reinigingsschema opslaan op je apparaat. Het zal je dan op de voorgeprogrammeerde tijdstippen een melding geven. Zo zorg je dat je apparaat altijd hygiënisch schoon en optimaal onderhouden is. Dit verkleint het risico op onnodige storingen en reparaties. Win, win dus! 

Ook een stressvrije keuken?

Neem contact op en we vertellen graag over de mogelijkheden!

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!