Je bekijkt nu De horecakeuken van droom tot werkelijkheid

De horecakeuken van droom tot werkelijkheid

Efficiënt, praktisch en onderhoudsvriendelijk… drie absolute onmisbare kenmerken van een horeca keuken. De horecakeuken is het kloppende hart van iedere horecagelegenheid waar eten wordt bereid. Kitchen Create heeft alles in huis om dit voor jouw horecaonderneming te realiseren.

Een eerlijk keukenadvies

Er is natuurlijk van alles verkrijgbaar om een grootkeuken in optima forma in te richten. Combisteamers, ovens en magnetrons in alle soorten en maten, en zo ook warmhoudvitrines, koeltafels, accessoires, etc. Te veel om op te noemen. Maar waar doe je goed aan? Welke apparatuur en accessoires helpen jou nou echt om de keuken als een geoliede machine te laten draaien en hoe kun je deze attributen zo positioneren dat ze elkaar aanvullen en complementeren? Dat is precies waar Kitchen Create de meerwaarde levert. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek en gedetailleerde inventarisatie van jouw eisen, wensen en toekomstplannen, wordt een advies samengesteld. Mochten jouw ideeën onverhoopt niet helemaal overeenkomen met de realiteit of mogelijkheden, dan wordt dat – met onderbouwing – gecommuniceerd. Zo eerlijk is het advies.

Het totale keukenontwerp

Op basis van de inventarisatie en het finetunen van jouw ideeën, wordt een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp, in 2D en 3D, wordt vervolgens uitvoerig met jou doorgelopen en besproken. Iedere keuze van apparaat, item en/of accessoire van de horeca keuken wordt onderbouwd. Niets wordt zonder reden toegevoegd en het totale keukenontwerp staat in dienst van jouw keukenbrigade. En als jouw idee wijzigt naar aanleiding van dit ontwerp, dan wordt er gezocht naar een passende oplossing. En die oplossing wordt altijd gevonden.

De keuken verkoop

Het is natuurlijk de bedoeling dat de investering in jouw professionele keuken wordt terugverdiend. Dit kan alleen maar wanneer de totale oplossing een substantiële bijdrage levert aan de efficiëntie en optimalisatie van alle werkprocessen die zich bevinden in de professionele keukenomgeving. Een grootkeuken die onderhoudsvriendelijk is, makkelijk schoon te maken en goed onderhouden kan worden, verdiend zichzelf terug. In tijd, moeite en zelfs in werkplezier. Niets is immers fijner werken dan een omgeving waarin je kunt excelleren en waar je naar hartenlust jouw passie kunt uitvoeren. Het investeren in een horeca keuken waarbij jouw mogelijkheden niet worden beperkt door het ontbreken van de juiste apparatuur, is dus heel wat waard. En pas zodra jij 100% achter deze investering staat, kan worden overgegaan tot de daadwerkelijke plaatsing. Overigens, door de exclusieve samenwerking met een groothandel in professionele keukenapparatuur en grootkeuken meubilair, zijn de gehanteerde prijzen redelijk en de voorwaarden transparant en zonder valkuilen of kleine lettertjes.

Het plaatsen en onderhouden van de horecakeuken

Na een uitvoerig voortraject waarbij jouw keukenproject in kaart is gebracht, is het dan eindelijk zover: de droom wordt werkelijkheid. Alles conform afspraak en planning. Jij hoeft alleen maar te aanschouwen hoe de keukendroom van tekening naar realiteit transformeert. Zodra de keuken is geïnstalleerd, worden jij en je keukenbrigade geïnstrueerd over hetgeen is geplaatst. Tips en trucs van alle apparatuur en keukenoplossingen worden aangestipt en iedereen kan plaatsnemen in de startblokken om aan de slag te gaan in deze nieuwe en inspirerende kookomgeving.

Advies voor je horeca keuken? Kies Kitchen Create.