Je bekijkt nu 10 redenen waarom u niet zonder MKN Flexichef kunt

10 redenen waarom u niet zonder MKN Flexichef kunt

Sneller, beter, zuiniger

De MKN FlexiChef biedt een groot aantal voordelen. Het belangrijkste is dat u veel meer kunt produceren in veel minder tijd. Uiteraard zonder dat dit consequenties heeft voor de kwaliteit van het te bereiden gerecht. Het kookproces verloopt efficiënter en door de besparing in tijd en energie valt ook de kostprijs per gerecht lager uit.

U kunt de MKN FlexiChef inzetten voor koken, bakken, braden en drukgaren. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

  • 1. De MKN FlexiChef beschikt over een Touch & Slide bedieningspaneel, met full colour 8 inch display dat zich intuïtief laat bedienen. Door het ontbreken van druk- en draaiknoppen vindt er geen slijtage plaats. Daarnaast is het bedieningspaneel snel en eenvoudig te reinigen, wat de hygiëne ten goede komt.
  • 2. Alle kookprocessen kunnen worden opgeslagen onder een eigen naam, eventueel met uw eigen foto’s. De MKN FlexiChef heeft een USB-aansluiting, zodat u met een USB Stick al uw gegevens gemakkelijk kunt up- en downloaden.
  • 3. De MKN FlexiChef bouwt binnen circa één minuut een veel hogere druk op dan andere apparaten, dankzij de HighSpeed drukgaartechniek. De maximaal op te bouwen druk bedraagt 0,8 Bar. Deze wordt ook binnen de minuut weer afgebouwd. Door de hoogte van de druk zijn uw gerechten sneller gaar, met een beter behoud van aroma’s, mineraal- en smaakstoffen. Zo bereidt u binnen slechts 40 minuten een perfecte boeuf bourguignon.
  • 4. Met de MKN FlexiChef kunt u tegelijkertijd verschillende gerechten bereiden onder verschillende temperaturen.
  • 5. De gepatenteerde verwarmingstechniek TurboPowerBlock zorgt ervoor dat de warmte altijd constant is. Er kan altijd op hoog vermogen gekookt worden, wat de kwaliteit van de gerechten ten goede komt. Het energieverbruik is en blijft laag.
  • 6. U kunt de MKN FlexiChef laten uitrusten met een automatisch reinigingssysteem: SpaceClean. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook veel water en schoonmaakmiddelen (goed voor het milieu!).
  • 7. De MKN FlexiChef kan geheel automatisch worden gevuld met koud, lauw of warm water. Al binnen drie minuten is er 50 liter water toegevoegd. Zo beschikt u altijd over exact de juiste hoeveelheid water en wordt de gewenste temperatuur sneller bereikt. In de bodem van de kantelslede is een automatische wateruitvoer geïntegreerd. Zonder dat u de slede hoeft te kantelen, wordt de vloeistof afgevoerd. 
  • 8. De aansluitwaarde van de MKN FlexiChef is met 26,08 kW. bijzonder laag. 
  • 9. De kookprogramma’s kunnen middels speciale software ook achter een PC worden samengesteld en, voorzien van een eventuele foto, worden geüpload in de apparatuur.
  • 10. De FlexiChef is verkrijgbaar in een aantal capaciteiten:

– MKN FlexiChef, Grootte 1, 50 liter inhoud
– MKN FlexiChef, Grootte 2 Standaard, 75 liter inhoud
– MKN FlexiChef, Grootte 2 Diep, 100 liter inhoud met een diepte slede
– MKN FlexiChef, Grootte 3 Standaard, 100 liter inhoud met een brede slede
– MKN FlexiChef, Grootte 3 Diep, 150 liter inhoud met een diepe slede Indien deze capaciteiten niet voldoende zijn, bestaat er nog de mogelijkheid om te kiezen voor een MKN FlexiChef TEAM. Daarmee stuurt één centrale bedieningsunit de aan weerszijden gepositioneerde sledes (van 50 liter tot en met 150 liter) aan.